Om Barnerittet

Om Barnerittet

Tour des Fjords Barneritt er for alle barn mellom 2 – 12 år og arrangeres ved hvert start- og målsted av de tre etappene under Tour des Fjords 2018. Barna starter i puljer med barn på samme alder og det er gratis å delta.

Tour des Fjords vet at morgendagens vinnerne er dagens unge ryttere. Vi oppfordrer barn og unge til å bruke sykkelen aktivt for å holde seg friske og raske - men ikke minst for å ha det gøy!

Tour des Fjords Barneritt er for alle barn mellom 2-12 år og det er delta å gratis. Mer informasjon og forhåndspåmelding vil komme her på siden etterhvert.

Alle løyper for barnerittene er nøye planlagt med tanke på sikkerhet og gjennomføringsevne for alle alderstrinn. De minste barna kjører en liten runde, mens de eldre kjører litt lengre løyper eller flere runder. Barna starter i puljer med andre barn på samme alder. Tour des Fjords Barneritt arrangeres i start- og målområdet ved alle start-/målsteder.


Tour des Fjords Barneritt 2018

Tirsdag 22. mai - Lindesnes og Grimstad

Onsdag 23. mai - Risør og Kristiansand

Torsdag 24. mai - Farsund og Egersund

PÅMELDING

Husk å ta med deg hjelmen og sykkelen.

Lykke til!

PS: Alle deltakere er forsikret gjennom barneidrettsforsikringen: Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. Les mer om vilkårene HER.